Rosen

Mitä Rosen on?
 

Elämme yhteiskunnassa, jossa tunteiden ilmaisemista ei pidetä kovinkaan suotavana. Tunteettomana eläminen ei kuitenkaan tee elämää yhtään tuskattomammaksi. Vaikeita tai epäsopiviksi koettuja tunteita voidaan yrittää painaa taka-alalle, mutta tunteella on aina myös fyysinen ulottuvuutensa. Tuntematta jäänyt tunne jää kehoon koputtamaan fyysisenä kipuna: niskajäykkyytenä, migreeninä, vatsakipuna, selkäkipuna tai hyvin paikallisena särkynä. Kehomme reaktio kertoo siitä, mitä mielessämme ja alitajunnassamme tapahtuu.

 

Tunteista vieraantuminen katkaisee yhteyden omaan kehoon ja toisiin ihmisiin. Kun ihminen piiloutuu suojamuurin taakse, hän elää säästöliekillä, eikä saa kokea elävänsä täydesti. Useimmiten emme ole edes tietoisia omista tukahdutetuista tunteista tai rajoittavista asenteista. Huomaamme vain kivun ja jäykkyyden tai epämääräisen pahan olon. Rosen-menetelmässä terapeutin kosketus ja läsnäolo tavoittavat koko ihmisen persoonan, mikä luo mahdollisuuden löytää yhteyden jännitysten taustalla oleviin syihin.

 

Oma kokemukseni on, että Rosen pyrkii samaan kuin psykoterapiakin, mutta kehon kautta. Keho toimii ikäänkuin valheenpaljastuskoneena; mieli voi sepittää tarinoita, mutta keho ei osaa valehdella. Kehon kautta on myös mahdollisuus päästä kontaktiin niiden tunnemuistojen kanssa, joihin muisti ei yllä esim. varhaislapsuuden kokemukset. 

 

 

"Keho kertoo selvimmin sen, mitä eniten haluamme kätkeä."  Marion Rosen

 

 

Mitä hoidossa tapahtuu?

 

Terapeutti käyttää hoidon aikana sekä kosketusta että puhetta. Hän havaitsee asiakkaan kehossa paikat, joissa on kroonista jännitystä ja joissa hengityksen vapaa liike on estynyt. Terapeutti ei yritä parantaa, muuttaa tai neuvoa vaan muuttuminen tapahtuu ihmisessä itsessään.

 

Reaktiot Rosen-hoidossa ovat hyvin vaihtelevia. Toiset voivat kokea Rosen-hoidon rauhoittavana ja rentouttavana - toisille se voi olla hyvinkin syvä ja tunnepitoinen kokemus, joka johtaa uusiin oivalluksiin ja joskus jopa suuriin elämänmuutoksiin. Rosen-hoito on kosketusta keholle ja mielelle. 

 

Hoito kestää noin tunnin verran ja se tapahtuu hoitopöydällä. 

Hoidon jälkeen olisi hyvä varata aikaa olla rennosti ja kuunnella itseään.

Hoitokokemuksia:

 

Rosen-menetelmä on hämmästyttävän tehokas avaamaan vanhoja lukkoja. Se on vahvistanut itsetuntemustani ja selkiyttänyt rajojani. Luottamus Lottaan syntyi heti. Suosittelen kokeilemaan!

Anu 46v

Lotan Rosen-hoito oli todella kokonaisvaltainen kokemus, jonka vaikutus meni syvälle. Lotalla on kyky kuunnella ja olla intuitiivinen -olla hetkessä läsnä. Koin hoidossa vahvan turvallisuuden ja luottamuksen kokemuksen. Suosittelen lämpimästi!

Sara 32v

Kenelle Rosen sopii?
 

Rosen-menetelmä on tarkoitettu aikuisille ihmisille, jotka ovat kykeneviä ottamaan vastuun omista tunteistaan.

 

Rosen-menetelmä sopii silloin kun:

 

  • kärsit erilaisista kehon jännityksistä tai kivuista, esim. päänsärky, vatsavaivat, niska-hartia- tai selkäkivut

  • olet stressaantunut tai väsynyt 

  • haluat rentoutua

  • etsit yhteyttä tunteisiisi 

  • haluat löytää uusia voimavaroja ja mahdollisuuksia ilmaista itseäsi

  • tarvitset tukea vaativassa elämäntilanteessa

  • käyt psykoterapiassa

 

Rosen-menetelmä ei sovi akuutin tulehdussairauden tai kriisin aikana, alkoholin, huumeiden tai voimakkaan psyykelääkityksen vaikutuksen alaisena.

Hinnasto

Rosen-hoidon hinta on 70e  (60min)

Yksinhuoltajat, työttömät ja opiskelijat alennushintaan 55e  (60min)

(Hinnat sisältävät ALV:n 24%)

Maksu kortilla, kiitos.

 
  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-googleplus
hierontavalk